27/9/10

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Η εποχή που τόσο απρόσμενα ξημέρωσε, μας έφερε αντιμέτωπους με μια σκληρή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχαμε συνηθίσει, όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Η κρίση που βιώνουμε δεν είναι οικονομική, είναι πρωτίστως αξιακή. “Απολαμβάνουμε” τους καρπούς της μετεξέλιξης μας από ανθρώπινα και κοινωνικά ευαίσθητα όντα σε μηχανές παραγωγής χρήματος και ψεύτικων συναισθημάτων . Το πολιτικό σύστημα όπως εκφράστηκε επί δεκαετίες απεδείχθη ανίκανο και ανήμπορο να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια κοινωνία ενεργών πολιτών. Η τελευταία ίσως ελπίδα για να αρχίσουμε και πάλι οι Έλληνες να κάνουμε όνειρα για ένα καλύτερο αύριο είναι η αυτοδιοίκηση. Ο λαός πλέον απαιτεί να ενεργοποιηθούν άνθρωποι που ο βίος και η πολιτεία τους είναι διάφανοι. Άνθρωποι με αξίες που βλέπουν τον Δήμο ως αγώνα δρόμου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και όχι στέγη για να καλύψουν τις επιθυμίες και τα συμφέροντα τους.

Οι πολίτες της Σικυώνας γνωρίζουν τον Χρήστο Ζαχαριά. Τον αυτοδημιούργητο μαχητή της ζωής. Τον αυτοδιοικητικό που εργάστηκε στο Δήμο για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορούσε. Οι συνεργάτες, οι φίλοι, οι Σικυώνιοι πολίτες ήταν αυτοί που επέβαλλαν την κάθοδο του ως επικεφαλής ενός ανεξάρτητου και πολυκομματικού συνδυασμού. Το έργο του ήταν αυτό που τον καταξίωσε ως ηγέτη της παράταξης. Ο Χρήστος Ζαχαριάς εδώ και λίγες μέρες κάνει τη δική του αυτόνομη πορεία μαζί με τους συνεργάτες του. Σε λίγες μέρες θα καταθέσει το συνδυασμό, αλλά και το όραμα του για το νέο διευρυμένο Δήμο της Σικυώνας της Στυμφαλίας και του Φενεού.

Αυτά θα κριθούν από τους συμπολίτες μας και αυτοί θα αποφασίσουν. Θα ήταν ανέντιμο από την πλευρά του Χρήστου Ζαχαριά για λόγους καθαρά μικροπολιτικούς και εφήμερους να απαξιώσει μια προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια στο Κιάτο και τα τοπικά διαμερίσματα. Εξάλλου, στην πολιτική κανένας δεν προέρχεται από παρθενογένεση.

Θα πάμε κόντρα στο ρεύμα. Κόντρα στην μικροψυχία. Δε θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είναι χειρότεροι από εμάς. Δεν θα επιστρατεύσουμε μεθόδους που προσβάλλουν τους πολίτες. ΕΜΕΙΣ θα κάνουμε αγώνα να σας πείσουμε ότι είμαστε ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Δεν θέλουμε να αποδειχθούμε καλύτεροι διαχειριστές αλλά ανατρεπτικοί αυτοδιοικητικοί που έχουμε την πείρα, το μεράκι και τους κατάλληλους ανθρώπους να πάμε τον Δήμο στη νέα εποχή. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να καλύψουμε όσο έδαφος έχουμε χάσει. Να ανοίξουμε τα φτερά μας με μια νέα αυτοδιοικητική και κοινωνική πρόταση. Μακριά από συμφωνίες, ισορροπίες και συμμαχίες απλά εξασφαλίζουν πρόσκαιρα προεκλογικά οφέλη. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...

Είμαστε ένας συνδυασμός που φτιάχνεται από το καλύτερο αυτοδιοικητικό και κοινωνικό πρόσωπο του νέου Δήμου. ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ από όνειρα, σχέδια και στόχους θα δώσουμε τη μάχη της Σικυώνας. Θα σας μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τυχόν λάθη ή παραλείψεις αλλά και για την προοπτική. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ν' αλλάξουμε το Δήμο. Καλούμε τους συμπολίτες και τους συνδημότες ν' αρχίσουν να μας μετρούν από σήμερα. Να μας κρίνουν πολύ αυστηρά διότι αυτό θα μας κάνει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Θέλουμε να μετρήσουν τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το συνδυασμό μας. Το πρόγραμμα και τις ιδέες μας. Έτσι να δώσουμε το ραντεβού μας στην κάλπη της 7ης Νοεμβρίου.
Ο Δήμος δεν θα αλλάξει μόνος του.


ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: