29/10/10

Περιοδεία Χρήστου 29 Οκτωβρίου στη Στυμφαλία

ΣΕ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟ –ΨΑΡΙ- ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΙ ΛΑΥΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ».


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.

Με συναντήσεις και ομιλίες στην περιοχή του Δήμου Στυμφαλίας και συγκεκριμένα στον Ασπρόκαμπο, το Ψάρι , το Καρτέρι και τη Λαύκα, συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Ζαχαριάς την προεκλογική του περιοδεία, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου. Στις ομιλίες του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» Σικυωνίων-Στυμφαλίας-Φενεού υπογράμμισε για μια ακόμα φορά το ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας και παρέθεσε τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Καλλικρατικός Δήμος Σικυωνίων, μεγαλώνει αισθητά, με αποτέλεσμα να συναντάμε μπροστά μας, μια μεγάλη πρόκληση. Οφείλουμε λοιπόν να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας και ανάπτυξης του νέου Δήμου μας. Σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα, ενωμένοι κι σίγουροι, για αυτά που μπορούμε να δώσουμε στον τόπο μας και στα παιδιά μας.
Αρχή μας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η αλήθεια, η άμεση επικοινωνία με τον πολίτη, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα».
Στην συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Ζαχαριάς παρουσίασε τους άξονες της προγραμματικής του πρότασης που στηρίζονται στην ανάδειξη και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που χαρακτηρίζουν το νέο δήμο και τα οποία προκύπτουν από το τρίπτυχο «Ιστορία, Πολιτισμός, Περιβάλλον».
Ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Ενότητα», είχε την ευκαιρία να αναπτύξει στους πολίτες, το σχέδιο του συνδυασμού του για την ισόρροπη ανάπτυξη του νέου διευρυμένου Δήμου, αλλά και να ακούσει τις απόψεις τους.
«Ακούμε με προσοχή τα προβλήματα σας. Γνωρίζουμε τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Ο πρωταρχικός μας στόχος και μόνιμη αγωνία μας είναι να δώσουμε λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους μας. Και θα το καταφέρουμε όλοι μαζί. Στις εκλογές αυτές, κρίνονται πολλά και σας καλώ όλους σε συστράτευση και κοινό αγώνα.» είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ζαχαριάς.

Το πρόγραμμα των ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Σικυωνίων κ. Χρήστου Ζαχαριά για το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου έχει ως εξής:

Σάββατο 30/10 αναχώρηση 16:00 για :
Μάτι(17:30)
Μοσιά(18:00)
Μεσινό(18:30)
Γκούρα(19:30

Κυριακή 31/10 Αναχώρηση 17:30 για :
Μικρό Βάλτο(18:00)
Μεγ. Βάλτο(18:30)
Λαλιώτη(19:30)
Α.Διμηνιό(20:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: