26/10/10

Περιοδεία Χρήστου Ζαχαριά στο Φενεό και την Καστανιά









































ΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ THN ΤΡΙΤΗ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ

Με ολοκληρωμένο προεκλογικό πρόγραμμα και ισχυρό ψηφοδέλτιο συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Σικυωνίων κ. Χρήστος Ζαχαριάς .

Σημαντικό στοιχείο της δυναμικής που παρουσιάζει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» είναι η θετική ανταπόκριση που βρίσκει σε όλα τα μέρη όπου περιοδεύει, με τους κατοίκους των περιοχών να σπεύδουν να τον συναντήσουν.

Ο κ. Ζαχαριάς στην καθημερινή επαφή που έχει με τον κόσμο επισημαίνει ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν ένα κομβικό σημείο για το παρόν και το μέλλον του νέου Δήμου Σικυωνίων , υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες του διευρυμένου Δήμου πρέπει να αποφασίσουν με υπευθυνότητα και να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους σε ανθρώπους έμπειρους και ικανούς.

Μια ακόμα στάση της προεκλογικής του περιοδείας ήταν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου από το πρωί έως το βράδυ στα χωριά του Φενεού: Πανόραμα, Αρχ. Φενεό, Μεσινό, Κ. Ταρσό, Φενεό και Στενό καθώς και στην Καστανιά, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους. Ειλικρινής και ουσιαστικός στο λόγο του αναφέρθηκε στο ρόλο και τη σημασία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο όραμά του για το νέο Δήμο, αλλά και στα θέματα που αφορούν στον ορεινό όγκο του νέου Δήμου. Αναφέρθηκε επίσης, για μια ακόμα φορά, στα άξια στελέχη του συνδυασμού του τα οποία κάλεσε να δώσουν την εκλογική μάχη με πίστη στη νίκη του συνδυασμού.

Μοναδικός στόχος του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα», όπως είπε, είναι με συλλογική προσπάθεια και σκληρή εργασία να επιλυθούν τα καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του διευρυμένου Δήμου και να μπει ο νέος Δήμος σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε όλους τους Δημότες και τις Δημότισσες, όλων των πολιτικών απόψεων και θέσεων, να ταχθούν στο πλευρό του και να ενισχύσουν με την ψήφο τους την συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» για την ποιοτική αναβάθμιση του νέου Δήμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: