2/11/10

Περιοδεία Χρήστου Ζαχαριά 1/11





ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑ

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ- ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ- ΚΑΛΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΡΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ


Μήνυμα αισιοδοξίας και προοπτικής έστειλε ο Χρήστος Ζαχαριάς, κατά την διάρκεια της περιοδείας του την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στην Δροσοπηγή, τη Στυμφαλία, τη Κυλλήνη, τους Καλλιάνους και το Κεφαλάρι. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» Σικυωνίων – Στυμφαλίας –Φενεού και υποψήφιος Δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου Σικυωνίων, κάνοντας μια αναδρομή στην πολυετή ενεργή παρουσία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την δύναμη που του δίνουν και είπε «Στέκομαι ενώπιων σας µε αίσθημα ευθύνης, µε ειλικρίνεια και µε σεβασμό. Στέκομαι ενώπιον σας µε ευγνωμοσύνη, γιατί σε όλους τους αγώνες µου μέχρι σήμερα µε πιστέψατε, µε στηρίξατε και µου δώσατε τα πιο πολύτιμα δώρα σας, την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας».
Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ευχαρίστησαν για την παρουσία τους, τους φίλους που σε κάθε σταθμό της περιοδείας τους έσπευσαν να δηλώσουν «παρών».
Ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων που τους ενώνει ένας κοινός στόχος, η αγάπη για τον τόπο τους.
Ο Χρήστος Ζαχαριάς έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων του συνδυασμού του, που θα οδηγήσουν τον νέο Καλλικρατικό Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης, προόδου και προκοπής λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σκοπός µας είναι ένας Δήμος ισχυρός και αυτάρκης. Με κέντρα τον πολιτισμό και τον τουρισμό θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες αειφόρου ανάπτυξης.
Στις άμεσες προτεραιότητές µας είναι η Παιδεία και η Κοινωνική μέριμνα, γιατί πιστεύουμε πως μέτρο ανάπτυξης μιας κοινωνίας είναι η φροντίδα για τον συνάνθρωπο, η παιδεία και ο πολιτισμός.
Στόχος µας είναι ένας νοικοκυρεμένος Δήμος που θα μπορεί να παρέχει άμεσες, έξυπνες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους πολίτες. Ένας Δήμος που θα ακούει τον πολίτη και θα υλοποιεί τις υποσχέσεις του.
Οι συνεργάτες µου κι εγώ γνωρίζουμε ασφαλώς, πως αυτή η προσπάθεια δεν είναι εύκολη.
Σημαία μας είναι το τρίπτυχο Εντιμότητα, Διαφάνεια, Σεβασμός στον άνθρωπο, στο περιβάλλον, στον πολιτισμό. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνθέσουμε τις απόψεις μας και με οδηγούς την εμπειρία, τη γνώση μας, αλλά κυρίως την αγάπη μας για τον τόπο, να βγούμε μπροστά σε αυτόν τον αγώνα που θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον».

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του νέου διευρυμένου Δήμου, καλώντας τους δημότες να στηρίξουν το πρόγραμμα και την προσπάθεια του συνδυασμού του: «Μπορούμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν με συνέπεια, υπευθυνότητα, ευαισθησία, αλλά ταυτόχρονα με τόλμη, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Για την ανάπτυξη του τόπου μας και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρονται. Για να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για όλους, πρωτίστως για τους νέους».


Το πρόγραμμα της περιοδείας του υποψηφίου Δημάρχου Σικυωνίων κ. Χρήστου Ζαχαριά συνεχίζεται ως εξής:

Τρίτη 2/11
Αναχώρηση 18:15
Πάσιο(18:30)
Νεάπολη(19:30)
Κ. Διμηνιό(20:30)

Τετάρτη 3/11
Αναχώρηση 17:30
Κανελλοπούλου(18:00)
Τραγάνα(19:00)
Σικυώνα(Βασιλικό)(19:30)
Μούλκι(20:30)

Πέμπτη 4/11
Αναχώρηση 18:30
Σούλι(19:00)
Κρυονέρι(20:00)

Παρασκευή 5/11
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
20:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: