1/11/10

Περιοδείες Χρήστου Ζαχαριά 30 και 31 Οκτωβρίου







ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΜΑΤΙ- ΜΟΣΙΑ- ΜΕΣΙΝΟ- ΓΚΟΥΡΑ- ΜΙΚΡΟ ΒΑΛΤΟ- ΜΕΓ. ΒΑΛΤΟ-ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Α. ΔΙΜΗΝΙΟ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» Σικυωνίων- Στυμφαλίας- Φενεού και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Ζαχαριάς επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου το Μάτι, τη Μοσιά, το Μεσινό, τη Γκούρα, το Μικρό Βάλτο, το Μεγ. Βάλτο, το Λαλιώτη και το Α.Διμηνιό , όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους συνδημότες του.
Σε κλίμα αισιοδοξίας και συνοδευόμενος από υποψηφίους Συμβούλους του συνδυασμού, ο κ. Ζαχαριάς έστειλε μήνυμα ανάπτυξης και προοπτικής για το νέο Καλλικρατικό Δήμο, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Έχουμε την οργάνωση, το σχέδιο και την θέληση να πετύχουμε στις προκλήσεις του Καλλικράτη και να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Αγαπάμε τον τόπο μας, γνωρίζουμε τις ανάγκες του και οι πολιτικές μας θα έχουν κύριο στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του διευρυμένου Δήμου Σικυωνίων» .
Ο κ. Ζαχαριάς αναφέρθηκε στη προσωπική του σχέση με τους πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα του, τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν επί σειρά ετών και τόνισε ότι η επερχόμενη νίκη στις 7 Νοεμβρίου δεν θα είναι νίκη του συνδυασμού, αλλά νίκη ολόκληρης της κοινωνίας.
Μιλώντας την γλώσσα της υπευθυνότητας και της ειλικρίνειας δήλωσε ότι στις προτεραιότητες του είναι η δημιουργία υποδομών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη, όπως η διατήρηση και αύξηση του πρασίνου, η καθαριότητα, κλπ, ενώ επεσήμανε το ενδιαφέρον του για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών .
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοί του θα προσφέρουν ουσιαστικό έργο στο νέο Δήμο, έχοντας στο επίκεντρο των αποφάσεων τον άνθρωπο και ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης των συνδημοτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: