6/11/10

ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ














Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ»
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ
ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Την εμπιστοσύνη του και την αγάπη του κατέθεσε το πλήθος των δημοτών του νέου διευρυμένου Δήμου Σικυωνίων, στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Ζαχαριά, με τη συγκλονιστική παρουσία του, στην κεντρική ομιλία του την Παρασκευή το βράδυ στο κέντρο του Κιάτου.
Οι πολίτες του διευρυμένου Δήμου, υπέγραψαν με την δυναμική παρουσία τους την στήριξη τους στο Χρήστο Ζαχαριά, ο οποίος με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης, σφράγισε και δεσμεύθηκε με συμβόλαιο τιμής, πως θα είναι δίπλα τους, κοντά στα προβλήματά τους, απλά, ανθρώπινα, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με έργα.
Στο κάλεσμά του προς τους πολίτες μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλουμε να μας στηρίξετε και να τύχουμε της εμπιστοσύνης σας, όχι γιατί τα λέμε καλά, αλλά γιατί μπορούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» Σικυωνίων – Στυμφαλίας – Φενεού με την ομιλία του στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Πλουμιστού μεταλαμπάδευσε στους δημότες την θέληση να οδηγήσουν το νέο διευρυμένο Δήμο στην πρόοδο και την ανάπτυξη και να του εμπιστευτούν την τύχη του τόπου τους.
Ζεστός, Απλός, Ανθρώπινος, Αληθινός, με βαθιά Γνώση στα αυτοδιοικητικά θέματα που αφορούν στο Δήμο, ο Χρήστος Ζαχαριάς, για μία ακόμη φορά κατέκτησε τους πολίτες του νέου Δήμου Σικυωνίων και επιβεβαίωσε με το πρόγραμμά του συνδυασμού του, πως είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης τους .
Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, πολιτών όλων των πολιτικών τάσεων, όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, ο Χρήστος Ζαχαριάς γεμάτος πάθος και φορτισμένος συναισθηματικά από τους εκατοντάδες φίλους που τον περιτριγύριζαν και θέλησαν να του σφίξουν το χέρι, έστειλε το μήνυμα της νίκης.
Ο Χρήστος Ζαχαριάς παρουσίασε τα σχέδια και τις προτάσεις του συνδυασμού του και κάλεσε τους συνδημότες του να δώσουν δυναμικό παρών στην εκλογική μάχη της Κυριακής για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: