5/11/10

Περιοδεία Χρήστου Ζαχαριά Σούλι και Κρυονέρι





ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ


Σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε δεκτός ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» Σικυωνίων - Στυμφαλίας - Φενεού και υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Χρήστος Ζαχαριάς, ο οποίος περιόδευσε την Πέμπτη 4/11 στα Δημοτικά Διαμερίσματα Σουλίου και Κρυονερίου, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της προεκλογικής του περιοδείας στο νέο διευρυμένο Δήμο.
Οι ομιλίες του Χρήστου Ζαχαριά σε κάθε γωνιά του νέου ενιαίου Δήμου δημιούργησαν ενθουσιασμό και αισιοδοξία στους δημότες που δηλώνουν ανοιχτά την πίστη και την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του.
«Είμαστε αληθινοί γιατί μόνον έτσι μπορούμε να σταθούμε απέναντί σας. Μόνον έτσι μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια», είπε κατά την τελευταία προεκλογική του περιοδεία ο Χρήστος Ζαχαριάς , ο οποίος επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών , ενώ υποσχέθηκε πως στις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής θα είναι τα μεγάλα ζητήματα ανάπτυξης και υποδομών που αφορούν στον ενιαίο Δήμο αλλά και η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
Ο Χρήστος Ζαχαριάς δεσμεύτηκε για μια ακόμα φορά ότι ως Δήμαρχος θα εργαστεί με κέντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες του, την καλυτέρευση του επιπέδου ζωής σχεδιάζοντας, δημιουργώντας, διεκδικώντας και υλοποιώντας έργα που έχουν στόχο την ανάπτυξη.

Στους κόλπους του συνδυασμού επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας , αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η εκλογική μάχη έχει κριθεί.
Φαίνεται καθαρά πλέον ότι ο Χρήστος Ζαχαριάς, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους και καθιερώνεται στην συνείδηση των πολιτών ως ο πρώτος Δήμαρχος του διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου.
Η προεκλογική δραστηριότητα κορυφώνεται σήμερα με την Κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου στο Κιάτο , ενώ η μάχη θα συνεχιστεί έως ότου κλείσουν οι κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: